1.12.07

Am avut noroc


Înapoi la pupitrul de comandă.
Fost-am azi la Snagov să ne seminarizăm în grup restrâns la biserica mănăstirii. Şi-a fost soare, a fost şi-apă, fost şi rată şi manele şi ocazii şi banane în Gridu (cred). Lait-motivul zilei: "aţi avut noroc!".
Am avut într-adevăr! Noroc că s-a terminat parada înainte să pornim în vijelie, noroc că au mers maxi-taxi-urile de 1 Decembrie, noroc de băştinaşi prietenoşi şi cu prieteni degrabă săritori cu benzină. Şi de soare şi de scutiri de taxă după ceva negocieri cu părintele. Noroc că n-am căzut în lac! (cum ar fi făcut un itecist anul trecut...)
Pozele, în schimb, sunt puţine şi neprofesioniste. N-am avut suficientă putere de convingere şi ptr fotografiat.
La felul doi, nişte muzică drăcească! Nepermis de faină!
Pe Sharon Jones & The Dap Kings i-am găsit scotocind prin cutia muzicală a familiei Sigler. It was love at first sight! Între timp melodia a dispărut de pe pagina lor, eu am dat de clip şi am făcut o nouă obsesie ptr Genuine (aici se aude f înfundat, dar vă puteţi face o idee, sper)



Vise frumoase!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Chiar că ai avut noroc! Eu am reuşit să ajung pe insula de la Snagov o singură dată, în 1991. De atunci, nicio şansă nu mi-a surâs. E mai simplu să traversezi Bosforul decât Snagovul...Pe atunci biserica era incă nerestaurată, şubredă...dar că am văzut-o, mi-a hrănit curiozitatea pentru toţi aceşti ani ce s'au scurs de atunci...E un loc de rugăciune sau pistă de pripas pentru milionarii locului?