6.11.07

Yummy gummy bunnies!

Un videoclip care m-a obsedat acum ceva vreme. Poţi să tai cu cuţitul tensiunea.



Tim Burton în italiană. Nu cunosc varianta în engleză, dar nu-s convinsă că mi-ar plăcea mai mult.


Şi finalul apoteotic - un desen animat rusesc vechi, care gâdilă plăcut şi urechea şi retina. Plus un personaj leit John Lennon. Ce altceva îţi mai poţi dori?

3 comentarii:

irina spunea...

Clipul ăla are ceva puteri magice. Cunosc multă lume - şi eu pe acolo - care o fost la un moment dat obsedată de el :)

Maria Spatena spunea...

Mai intâi de toate - welcome to my humble "bleug"! :D Mă bucur că am atins o coardă sensibilă.
Trecând la disecţia firului în 4 (activitatea mea preferată!), în mare cred că-mi dau seama ce e hipnotizant la el. La prima vizionare, fireşte, ne macină curiozitatea să vedem ce se întâmplă, mai ales că desfăşurarea e lentă şi plină de suspans. De la a doua cred că intervine o plăcere de voyeurist ce se desfată privind pe îndelete reacţiile diferite ale oamenilor într-o situaţie "excepţională". De câte ori nu simţim impulsul să ne holbăm, în cazuri asemănătoare, dar ne controlăm (ori o facem mai discret) ca să nu încălcăm bunele maniere sau din cauza propriilor complexe de inferioritate?! Aici e la liber!
Pe lângă asta, mai e şi misterul "cântăreţei" şi a membrilor formaţiei răspândiţi prin public. La care se adaugă senzualitatea pronunţată a travestitului şi a scenei de dans cu Olof. O nebunie!
Cadrele mele preferate sunt cel cu bufniţa împăiată şi primul dintre cele cu ventilatorul-candelabru. Îmi place la nebunie cum curg spre dreapta şi mi se pare că-s plasate cum nu se poate mai bine. (Told you I was obsessed! :D)

irina spunea...

Şi evident muzica. Highly recommended - dacă nu l-ai văzut - DVD-ul Silent Shout, din turneul din 2006. Superb!